Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten

På Blu-ray och DVD från den 28 september

3D - IMAX

Följ med Jack i jakten på Ungdomens källa

Om Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten

Följ med Jack Sparrow i jakten på den mystiska Ungdomens källa. Ett otroligt äventyr som för honom mot nya horisonter. På resan ställs han mot sjöjungfrur, zombies, nya motståndare och dessutom den beryktade Blackbeard.

Disneys "Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten", producerad av Jerry Bruckheimer och regisserad av Rob Marshall, fångar upptågen, äventyret och humorn som drog igång den framgångsrika serien "Pirates of the Caribbean" - den här gången i Disney Digital 3D™. Johnny Depp återvänder till sin ikoniska roll som Kapten Jack Sparrow i en actionpackad berättelse om sanning, förräderi, ungdom och död. När Jacks vägar korsas av en kvinna från det förflutna (Penelope Cruz), är han inte säker på om det är kärlek, eller om hon är en hänsynslös bedragare som utnyttjar honom för hitta den mytomspunna Ungdomens källa. När hon tvingar ombord honom på den fruktansvärde piraten Blackbeards (Ian McShane) skepp Queen Anne’s Revenge, dras Jack med på ett oväntat äventyr där han inte vet vem han ska frukta mest: Blackbeard eller kvinnan från hans förflutna.

I rollistan för fjärde filmen hittar vi "Pirates"-veteranerna Geoffrey Rush, som den hämndlystne Kapten Hector Barbossa, och Kevin R. McNally, som Kapen Jacks livstidskamrat Joshamee Gibbs, plus Sam Claflin som en ståndaktig missionär och Astrid Berges-Frisbey som en mystisk sjöjungfru.

DVD & Blu-Ray

DVD & Blu-Ray

Köp nu

Galleri

Galleri

Fortsätt

Annons