Violettabloggen
Violettabloggen

I Linnéas värld!

Lär känna Linnéa Källström som sjunger den svenska Violetta-låten "I min värld"!


Hej Linnéa, "I min värld" släpps ju idag både som musikvideo och som singel via iTunes, Wimp och Spotify, kanonkul! Vi ville låta våra bloggläsare lära känna dig lite bättre med en miniintervju.


1. Hur kommer det sig att just du blev utvald till den svenska Violetta-talangen?


Allting började med att min mentor på skolan tipsade om att Disney sökte en ny sångerska och självklart sökte jag! Först visste jag inte att det skulle vara på Disney Channel och jag blev så glad och positivt överraskad när jag fick reda på att jag skulle få vara med och jobba i den bästa serien någonsin - Violetta! Jag tror att jag fick uppdraget på grund av att jag är en sprallig och glad tjej som kämpar och tror på det jag gör. Att bli utvald till den svenska Violetta-talangen var helt galet!


2. Hur var upplevelsen att spela in singeln i studion? Var du nervös?


Det var hur coolt som helst att få spela in en låt i en riktig studio med sångcoach och allt, jag skulle vilja göra det varenda dag! Att jobba med en låt under en lång tid och att sedan få höra resultatet är en obeskrivlig känsla. Man blir så himla glad! 


3. Hur känns det att ha en alldeles egen singel och musikvideo ute?


Såklart jätteroligt, men att ha en musikvideo till singeln är helt sjukt coolt! När jag såg musikvideon första gången trodde jag knappt att det var jag, jag var tvungen att nypa mig i armen. Det känns skönt att jag är nöjd med både singeln och musikvideon. 


4. Beskriv dig själv med tre ord


Rolig, musikalisk, spontan! 


Tack för svaren! Vi ser fram emot att snacka mer med dig längre fram! :)

Se musikvideon på vår YouTube-kanal: http://youtu.be/FWyLOhmtcLM
2013-09-30 @ 16:40:22 Kommentarer (44)
Publicerad i: Linnéa

Om Martina (Violetta)

 


Violetta spelas av Martina Stoessel. Hon föddes i Argentina 21:a mars 1997. Martina älskar djur och har både katter och hundar... Hon släppte en spansk låt för Disney Princesses 2011 som heter "Tu Resplandor", och sjunger även både den spanska, italienska och engelska tillåten till Violetta – en flerspråkig talang alltså! ;) 

2013-09-26 @ 11:34:49 Kommentarer (206)
Publicerad i: Om skådisarna

Om Pablo (Tomas)

 


Tomas spelas av Pablo Espinosa, en skådis, sångare och musiker från Spanien. Han föddes 10:e mars 1992. Han säger själv att han är en ganska kass dansare – men han älskar sport, som till exempel skridskoåkning! 

2013-09-25 @ 08:58:47 Kommentarer (68)
Publicerad i: Om skådisarna

Om Jorge (Leon)

 


Leon spelas av Jorge Blanco, en mexikansk skådis som du kanske känner igen från både den mexikanska Disney Channel-filmen "High School Musical: El Desafio" (kalaldes "High School Musical: Utmaningen" på svenska) och Friends for Change Games som vi visat på Disney Channel i Sverige. Han föddes 19:e december 1991. När han var liten drömde han om att bli en grym fotbollsspelare – och han gillar fortfarande sport, som till exempel basket och squash! 

2013-09-24 @ 08:52:07 Kommentarer (77)
Publicerad i: Om skådisarna

Härligt!

Vad kul att ni är så många som längtar, det gör oss superglada!! Inte så jättelångt kvar nu.... ;)


//Disney Channel-gänget

2013-09-20 @ 10:13:07 Kommentarer (51)

Så vem är Violetta?

Serien Violetta spelades in i Argentina och är en "telenovela", en typ av följetong med en storyline som fortsätter i varje avsnitt. Vi kallar det en följis! Originalet är alltså på spanska, men här i norden visar vi den på svenska, med en del repriser på engelska med svensk text. 


Violetta spelas av Martina Stoessel, och hon har en hel del drama att vänta! När serien drar igång träffar vi Violetta och hennes pappa på flygplatsen på väg hem till Buenos Aires efter flera år utomlands. De återvänder till huset där Violetta växte upp som barn, där pappans nya flickvän nu också bor. Violetta längtar efter stabilitet, något som saknats i hennes liv sedan hennes mamma tragiskt gick bort i en olycka när Violetta var liten. Hennes pappa är väldigt överbeskyddande och livrädd att hans dotter också ska försvinna ifrån honom, men hon längtar efter frihet och nya upplevelser.


Snart upptäcker hon Studio 21, en supercool skola specialiserad i sång, dans och musik. Här hittar hon nya vänner, upptäcker nya talanger – och hittar ny kärlek…. Och vi följer såklart med!


Violetta – premiär 14:e oktober på Disney Channel.  Missa inte!


//Disney Channel-gänget


 

2013-09-17 @ 12:30:54 Kommentarer (58)
Publicerad i: Om serien

Violetta är på väg!

Snaaaaart är hon här, tjejen som tagit hela världen med storm! Disney Channels  senaste globala hit kommer till Sverige i oktober, och vi hoppas och tror att ni kommer gilla serien precis lika mycket som vi gör. Den har liksom allt – kärlek, musik, passion, drama, mode… och spontana sång-och dansnummer såklart! ;)


Här på bloggen kommer vi hålla dig uppdaterad varje dag när serien dragit igång, och titta live med dig under nya avsnitt! Innan dess kommer vi berätta lite mer om seriens karaktärer och skådisar så du känner dig up-to-speed innan premiären.


//Disney Channel-gänget

2013-09-16 @ 07:19:51 Kommentarer (45)
Publicerad i: Om serien
Du kanske också gillar…
Disney Infinity
Disney Play
REKLAM
© DISNEY. ALLA RÄTTIGHETER FÖRBEHÅLLES.