Violettabloggen
Violettabloggen

Fina Leon!

Hörrni, är det inte nåt som är annorlunda med Leons stil? Mörkare hår kanske? Gillar ni det?


 


Ska ni gå och se honom på bio? :D

2014-09-18 @ 09:04:11 Kommentarer (3)
Publicerad i: Om serien

Visst känner ni igen blicken!?

Den betyder DRAMA! Vi har saknat dig och ditt spännande liv hela sommaren Vilu, så mysigt att du snart är tillbaka!


 


Och som ni vet - till och med på bio!

2014-09-16 @ 10:42:42 Kommentarer (18)
Publicerad i: Om serien

Awesome, awesome, awesome!

Andra säsongen börjar med en totalt rosa fashion-chock! Vi gillar! (Fast Maxi verkar ha missat det…)


 


Längtar efter säsong 2!!! (I oktober på TV!)

2014-09-11 @ 10:49:06 Kommentarer (44)
Publicerad i: Om serien

Våra favoriter!

Vad pysslar de med på den här bilden egentligen? Vi tror att Olga säger "Snälla Ramallo, visst kan vi gå på bio och se Violetta"


 


:D

2014-09-09 @ 11:25:09 Kommentarer (11)
Publicerad i: Om serien

Vi måste få veta…

...Hur det kommer gå mellan dessa två!? Har vi nånsin sett dem så sportigt klädda förresten?


 


Se de två första avsnitten på bio, läs mer här!

2014-09-02 @ 14:13:11 Kommentarer (52)
Publicerad i: Om serien

Pssst...

Ni har väl inte missat att Violetta snart dyker upp PÅ BIO!?


 


Det är sant - vi premiärvisar de första avsnitten av säsong 2 på bio - läs mer här!


 


Kram!

2014-08-27 @ 13:33:14 Kommentarer (43)
Publicerad i: Om serien

Örngotts-väska!

Hej Violetta-fans!


 


Så nu är det dags för mitt sista blogginlägg för i sommar och det känns sorgligt att det är slut! I mina senaste blogginlägg har jag förberett inför det nya skolåret, och det här sista tipset gör dig mer redo för skolan än någonting annat!


 


Idag gjorde jag en riktigt cool väska från ett gammalt örngott och lite kartong, det funkar perfekt och är riktigt sjysst! Vad du behöver är:


 


·        Örngott


·        Tjock kartong


·        Textillim


·        Band


 


Först av allt behöver du ta kartongen som ska vara ungefär 1/3 av örngottets storlek och lägger in det inuti örngottet i mitten. Försök se till att ha lika mycket tyg på båda sidorna. Ta sedan textillimmet och limma sidorna där kartongen är och vik upp den öppna sidan av örngottet, det kommer ge dig en extraficka på framsidan av din väska.


 


Den andra sidan av örngottet använder du som ett lock för att stänga din väska! Om du vill, kan du lägga till en ögla och ett spänne för att hålla din väska stängd. Ta sedan ditt band och knyt ihop det ordentligt, det är viktigt för om knuten inte är stark nog kan din väska ramla av! När du knutit din knut, limma en del av bandet i vecket under väsklocket, låt det torka ett tag och du har din helt egna örngotts-väska!


 


Den här väskan är så bra, för när du gjort klart den kan du göra väskan ännu mer speciell genom att fästa till exempel broscher eller pennor på den! Låt fantasin flöda! Nu borde du känna dig helt klar med att göra det nya skolåret helt fantastiskt med alla dina fashionabla accessoarer!


 


Innan jag sager hejdå så har jag en allra sista bonusguide för dig idag, något jag pratade om förut i Ultimate Violetta. För att göra din helt egna jeansväska så behöver du följande:


 


·        Ett par gamla jeans


·        2 stora pärlor eller knappar


·        Band


·        Textillim


·        Nål och tråd


 


Ta först jeansen och vänd dem ut och in, och klipp av benen ungefär 2 centimeter från toppen och sy igen. Det här är din väska! För att göra handtaget, klipp ett långt stycke från ett av benen.  Stycket ska vara ungefär 6 cm brett, vik in ändarna så att de möts på mitten av stycket och klistra fast dem. Vill du att de ska se ännu prydligare ut så kan du klistra fast ett band längs med skarven. Sy sedan fast varje sida av handtaget på insidan av din väska.


 


För att göra fästen för din väska behöver du 2 stora pärlor eller knappar och lite band. Fäst båda pärlorna i ett kort band och klistra eller sy dem på baksidan av din väska. Gör sedan öglor stora nog så att pärlorna precis går igenom och sy eller klistra fast dem på framsidan, så att de är i linje med pärlorna.


 


Jag gjorde ett par coola fickor på insidan av min väska genom att sy ihop bakfickorna och klippa upp nya hål på insidan. Jag lade också till en tygblomma för att matcha mina pärlor och band. 


 


Nu är väskan klar! Ett fantastiskt sätt att göra något nytt av ett par gamla jeans!


 


Jag är ledsen att behöva säga det, men det var allt för mig. Men se till att fortsätta kolla på Ultimate Violetta för vad jag hört så kommer det några riktigt coola klipp från Violetta-konserten nästa vecka! 


 


Kolla nu på Disney Play eller Youtube! 


 


Adios allihopa!

2014-07-18 @ 16:50:00 Kommentarer (40)
Publicerad i: Ultimate Violetta

Tillbaka till skolan med 2Boys!

Hej allihopa!


 


Idag pratade jag med Marcus och Sondre om livet i skolan i allmänhet och vad en kan göra för att se till att få ett härligt skolår. Det är ju såklart lite av en konstig känsla att ställa om sig från sommarlov till att gå tillbaka till skolan. Marcus berättade att för 2Boys var det verkligen en konstig känsla eftersom de varit på turné största delen av sommaren. Han sade också att fast det ibland kan vara svårt att vänja sig vid att gå i skolan igen är det skönt att gå tillbaka till rutiner och att träffa alla kompisar en inte har träffat på länge.


 


Sondre sade att det är jätteviktigt se till att allting är förberett för att gå tillbaka till skolan, med skolväska och alla skolutrustning. Vi pratade också om hur viktigt det är att lyssna i klassen så fort en är tillbaka för att inte missa viktiga saker som sedan kommer på proven.


 


Sondre berättade att han alltid försöker se till att ha gjort alla läxor och last klart till dagen innan så att allt går smidigare i skolan och att han inte behöver tänka på det. Marcus sade också att det är viktigt att äta en bra frukost på morgonen så att en orkar koncentrera sig under dagen, och det håller jag verkligen med om!


 


Jag tror att det ger en bra känsla att vara förberedd för det nya skolåret för att du vet att du har allting klart, vilket gör livet mycket enklare. Hur brukar du göra innan du ska tillbaka till skolan? Är det något speciellt du gör för att göra skolstarten smidigare? Berätta gärna här i kommentera här nedan! Följ med imorgon för mitt allra sista blogginlägg, för jag ska visa dig en av mina bästa idéer. Du vill inte missa det!


 


Vi ses imorgon- eller nu på Disney Play eller Youtube!


 


 

2014-07-17 @ 16:50:00 Kommentarer (8)
Publicerad i: Ultimate Violetta

Förberedelser

Hej alla V-älskare!


 


Även om vi inte är tillbaka skolan än, är Studio 21 i Violetta i full gång, så jag tänkte fortsätta på skoltemat för min nästa idé! Så låt oss prata om någonting jag tror nästan ingen tycker om…LÄXOR!


 


Fast läxor inte är kul så är det ju såklart viktigt att göra dem ordentligt och att verkligen göra sitt bästa. Personligen behöver jag total tystnad när jag ska koncentrera mig och behöver verkligen ingen som stör! Idag bad jag 2Boys visa hur du kan göra en personlig dörrskylt så att folk vet när de inte ska störa. Allt du behöver är:


 


·        Färgglad papp


·        Vass penna


·        Sax


·        Lim


 


Rita först en rektangel i papp och sedan en cirkel på toppen som är stor nog att passa genom ditt dörrhandtag. När du gjort detta så klipp ut det hela. Be som vanligt en vuxen om hjälp när du använder sax! Nu kan du skriva ditt namn på toppen och också ”STÖR EJ!” nedanför, då vet alla som vill komma in i ditt rum att du är upptagen! När du är klar med de här stegen kan du dekorera din dörrskylt med vad du vill! Du kan måla skylten om du vill, jag gjorde små 3D-fjärilar från ihopvikt papp för att ge det hela en cool effekt.


 


Jag tyckte det var jättesnällt av Marcus och Sondre att visa hur man gör dörrskyltar så jag bad dem komma tillbaka igen imorgon för att prata lite om skolan. Kolla imorgon för att se vad de har att säga!


 


Vi hörs imorgon- eller nu på Disney Play eller Youtube!


 


 


Hej då! 

2014-07-16 @ 16:50:00 Kommentarer (7)
Publicerad i: Ultimate Violetta

Se till att vara organiserad för skolan!

Hej!


 


Jag tror nog de flesta har haft den där känslan att det hander för mycket i skolan och att en tappar kontrollen over alla saker som behöver göras. Du kan förstås använda din mobil för att hålla koll, men jag tror det är mycket bättre att gör en kalender att sätta upp på väggen, så att du kan se allt och komma ihåg det bättre!


 


Den här väggplaneraren jag ska visa dig är verkligen toppen, för du kan använda den till att både hålla koll på alla dina läxor, men också andra aktiviteter så kan du bli superorganiserad! För det behöver du följande saker:


 


·        En stor bit papp


·        Lim


·        Pennor


·        Linjal


·        Klar självhäftande plast


·        En samling av bilder du gillar!


 


Rita först 42 rutor i mitten av pappen, 6 rutor rutor nedåt och 7 rutor längs med. Se till att använda linjalen så att rutorna blir så jämna som möjligt. Skriv veckodagarna, med start på måndag och hela vägen fram till söndag. Klistra sedan in bilderna du valt runtom kalendern. Jag valde bilder från Violetta och lade till glitter för att få det hela att synas lite extra!


 


När du har gjort klart den här delen är det dags att klistra fast den självhäftande plasten på din kalender. Det är bäst att be en vuxen om hjälp med den här delen, det är mycket enklare om en är två! Om du ser några luftbubblor när du har på plasten kan du ta hjälp av linjalen för att pressa ut dem.


 


Så där ja, nu har du din alldeles egna väggkalender! Det är toppen att använda plast, för det betyder att du kan använda markeringspenna för att skriva ner saker och sedan bara torka av dem när de är klara. Jag använder mig utav trafikljussystemet, de viktigaste sakerna skriver jag i rött och de som inte är så viktiga i grönt. Har ni några bra tips för att hålla er organiserade i skolan? Om du har det så skriv i kommentarerna nedan!  


 


Imorgon visar jag hur du kan göra en cool dörrskylt för att vara ifred när du pluggar!


 


 


Vi ses imorgon, eller nu på Disney Play och Youtube! 

2014-07-15 @ 16:50:00 Kommentarer (8)
Publicerad i: Ultimate Violetta

Gör dig redo för skolstarten!

Hej allihop!


 


Det var så himla roligt på min fest, vi kollade på massor av Violetta, åt en massa gott och pratade i evigheter, det var verkligen en toppenkväll. Idag kom jag ihåg att skolan börjar ju så småningom, så jag tänkte jag skulle komma på några tips för att göra det hela lite mer moderiktigt och personligt!


 


Idag bjöd jag över Katarina för att hälpa mig visa för er hur vi dekorerar våra böcker i skolan. Det är ett jättebra sätt att skydda böckerna och samtidigt göra dem lite mer glamorösa än gamla vanliga böcker!


 


För att slå in dina böcker som Katarina och jag gjorde behöver du följande saker:


 


·        Två olika sorters tyg


·        Dubbelhäftande tejp


·        Ett band eller snöre


 


Så för att slå in dina böcker behöver du först lägga ut de två tygerna bredvis varandra och sedan lägga din bok over dem. Se till att du kan se de två tygerna mötas på framsidan av boken! Sedan när du ska slå in boken, se till att lämna 2 cm över runtom hela boken. Du behöver också klippa i linje med hörnen och bokryggen. Se till att fråga en vuxen om hjälp när du använder sax!


 


Ta sedan och vik in det överblivna tyget på insidan av boken och använd den dubbelhäftande tejpen för att fästa det. Det gör att du får ett snyggt och prydligt omslag för din bok! Jag använde också ett band för att göra en rosett som jag fäste på framsidan av min bok men du kan bli väldigt kreativ och dekorera med vad du vill. Katarina lade till och med till fuskdiamanter på sin!


 


Så nu har du den mest moderiktiga matteboken i hela din klass! Berätta i kommentarerna nedan vad som är dina absoluta måsten i skolväskan.


 


 


Vi hörs och ses snart igen, eller nu på Disney Play och Youtube

2014-07-14 @ 16:50:00 Kommentarer (6)
Publicerad i: Ultimate Violetta

Festdags!!

Hej allihop, idag är det den stora dagen!


 


Det känns så himla bra att äntligen ha fått klart alla mina saker till festen, det ska bli så roligt att visa alla coola saker jag gjort de senaste dagarna till mina vänner. Jag tänkte att det skulle se ännu coolare ut att göra ett festbord med Violetta-tema för att göra presentationen ännu mer speciell! När du har allting klart för din fest måste du förstås också göra dig själv klar. Jag bestämde mig för att också göra Violetta-inspirerade hår clips för idag.


 


För att göra hår clipsen behöver du följande:


 


·        Dekorgummi


·        Sax


·        Lim


·        En vass penna


·        En hårklämma


 


Först behöver du rita några blommor och mindre cirklar för mitten utav dekorgummit, de kan vara i olika storlekar, och om du har olika färger kan du mixa ihop de olika färgerna också! Jag valde förstås rosa och lila för att få Violetta-stilen. Klipp sedan ut blommorna och cirklarna för mitten, men se alltid till att du får hjälp utav en vuxen med detta.


 


Gör sedan två mindre hål i mitten av blomman med pennan och fäst blomman på hårklämmangenom hålen. När du säkrat blomman, fäst den lilla cirkeln i mitten och din blomma är klar! Nu kan du fästa dem i ditt hår! Jag tycker att de verkligen är en fin accessoar som är pricken över i:et i min outfit.


 


Nu måste jag gå och göra klart allting för ikväll. Om du har din egna Violetta – övernattningsfest så hoppas jag att du får det superkul och att dina gäster gillar alla dina presenter! Om du har några extra festidéer så lämna dem i kommentarerna nedan.


 


Vi ses imorgon eller nu på Disney Play eller Youtube!
Festdags nu!


 


 

2014-07-11 @ 16:50:00 Kommentarer (5)
Publicerad i: Ultimate Violetta

Cupcakes och glass!

Välkommen tillbaka till min blogg allihopa!


 


Idag hade jag fullt upp med att förbereda maten till min övernattningsfest! Först gjorde jag en jättegod bananglass och sedan kom Katarina över och hjälpte mig dekorera cupcakes, jag är rätt så trött nu! Om du vill göra din egna festmat, så kolla in min guide här nedan.


 


Vad du behöver för bananglassen:


 


·        Bananer (en halv banan per person)


·        Hackade nötter


·        Chokladpålägg


·        Strössel


 


Den här glassen är superenkel att göra och riktigt god. Skiva först upp bananen och lägg i en skål. Se till att fråga en vuxen om hjälp när du använder kniv. Lägg sedan i hackade nötter och chokladpålägg och mixa ihop allt. Lägg sedan skålen i frysen så att blandningen fryser till, och kom ihåg att ta ut blandningen ca 15 minuter innan du ska servera den. När du ska servera glassen, använd en cool kopp till exempel och dekorera med strössel för att göra glassen extra festlig!


 


Hur enkelt var inte det!


 


Efter att jag gjort glassen kom Katarina over för att hjälpa mig dekorera cupcakes. Du kan använda vad du vill till att dekorera dina cupcakes, vi använde en massa olika saker jag hittade i mitt kök som strössel, ätbart glitter och glasyr. Vi hade båda vårt egna dekoreringssätt, Katarina gjorde en somrig blomma och jag gjorde en cupcake med musiktema! Berätta i kommentarerna nedan hur DU skulle dekorera din cupcake, och vilken av min och Katarinas cupcake du gillade bäst!


 


Imorgon är det festdags och jag ser så mycket fram emot det! Jag har ett sista litet tips för din fest imorgon så se till att kolla på Ultimate Violetta då!


 


Du kan också kolla på dagens avsnitt på Disney Play och Youtube!


 


 


Adios! 

2014-07-10 @ 16:50:00 Kommentarer (7)
Publicerad i: Ultimate Violetta

Hemligheter med 2Boys!

Hej allihopa!


 


På senare tid har det varit en massa drama med olika par i Violetta.


Det är svårt ibland för killar och tjejer att förstå vad den andra tänker, så ibland kan det bli lite hetsiga diskussioner. Idag hängde jag med 2Boys så jag tänkte att det skulle vara en perfekt chans att försöka förstå hur killar tänker i olika situationer och hur Marcus och Sondre känner inför förhållanden.


 


Först började jag med att fråga frågan de flesta säkert vill veta, har 2Boys flickvänner? Marcus och Sondre förklarade att fast de kanske skulle vilja dejta någon så är det för tillfället riktigt svårt med allt turnérande och allt jobb 2Boys har just nu. De sade också att ibland hade det inte funkat med dejtandet för att de inte hade tid att prata ut ordentligt med den de dejtade, vilket gjorde att båda blivit upprörda, något man verkligen inte vill i ett förhållande!


 


Jag tog en situation från Violetta som exempel för att fråga killarna hur de skulle reagera på om de fick höra att en tjej de gillade också gillade någon annan. Sondre sa att han tyckte att ärlighet var det bästa i en sådan situation och att han skulle berätta för tjejen hur han kände. Marcus sa också att fast en behöver prata med personen en gillar och visa att en bryr sig, så är det också viktigt att inte förändra sig för någon bara för att imponera på dem.


 


Att göra slut händer alla och Marcus och Sondre beskrev hur att göra slut på sms inte är det rätta sättet att göra det på! Istället var de båda överens om att båda behöver sitta ner och prata med varandra ansikte mot ansikte för att verkligen kunna förstå hur den andra känner. De sade också att vid sådana tillfällen när killar känner sig lite deppiga så pratar de med sina kompisar om det, ganska lika oss tjejer!


 


Jag försökte också fråga 2Boys om deras första kyss men de berättade inte så mycket, två väldigt artiga gentlemen tycker jag!


 


Det skulle vara superkul att se vad ni tycker om vad 2Boys hade att säga om förhållanden. Jag tycker att i slutändan är killar ganska lika tjejer, men visar det på ett annorlunda sätt. Men hursomhelst, låt mig veta vad ni tycker i kommentarerna nedan!


 


Imorgon ska jag börja med den viktigaste delen av festen, maten!


 


Så se till att du hänger med, du vill inte missa det här!


 


Och spana in dagens avsnitt på Disney Play eller Youtube!

2014-07-09 @ 16:50:00 Kommentarer (3)
Publicerad i: Ultimate Violetta

En liten present

Hej!


 


Jag håller fortfarande på och förbereder mig för min fest och idag fick jag en idé till en speciell present för mina gäster när de åker. Istället för en goody bag tänkte jag istället att ett fint armband definitivt skulle göra så att de kommer ihåg festen! De här armbanden är riktigt enkla att göra och du kan till och med göra dem olika till utseendet för varje gäst.


https://www.youtube.com/watch?v=ZClYi6-6uUc


 


Du behöver:


 


·        Maskeringstejp


·        Papper


·        Skruvbricka


·        Färg/ nagellack


·        En cocktailpinne


·        Märkpenna


·        En bit snöreGör först en liten loop med maskeringstejpen och fäst den på en bit papper. Fäst sedan skruvbrickan på tejpen och använd din färg eller ditt nagellack för att måla ett baslager. När det första lagret har torkat kan du lägga till coola detaljer genom att använda cocktailpinnen. Här kan du vara riktigt kreativ, tänk på vad dina vänner gillar och välj sedan ett tema som passar dem.


 


Jag valde musiktema för det här armbandet eftersom Katarina älskar musik, precis som jag!


När du målat skruvbrickan och den torkat helt och hållet, kan du trä snöret igenom mitten och knyta en knut.


 


Jag hoppas de här presenterna kommer göra mina kompisar riktigt glada när de lämnar festen och det visar också hur mycket du uppskattar dina vänner.


Plus, du kan ju såklart också göra ett armband till dig själv för att ha lite extra Violetta-inspirerade smycken!


 


Imorgon får jag sällskap av 2Boys igen för att snacka om ett hett ämne i Violetta just nu, par! Marcus och Sondre svara på några av mina frågor om förhållanden så se till att du ser Ultimate Violetta imorgon!


 


Ses snart!


 


 

2014-07-08 @ 16:50:00 Kommentarer (4)
Publicerad i: Ultimate Violetta

2Boys svarar på era frågor!

Hejsan! Häromdagen så kom 2Boys förbi och snackade lite om sig själva och sin musik. Det kändes verkligen som att jag lärde känna dom lite bättre.


 


Jag bad er också ställa frågor här på bloggen till killarna om det var något ni ville veta. Jag har samlat ihop frågorna och här har ni svaren!


 


Hur blev ni kända?


Marcus: Det började egentligen med Melodi Gran Prix Junior, Norska Melodifestivalen Junior. Efter det så gav vi ut en skiva 2010 och ett gäng singlar, bland annat Scandinavian Girls och senast låten Rocket. Båda låtarna spelas på radiostationen iHeart radio i USA vilket är väldigt coolt.


Sondre:Vi har också gjort många konserter och spelade på Super RTL konserten I Tyskland I 2012. Några av våra låtar har också varit med på Hits For Kids skivorna.


 


Vilken är din favoritfärg?


Marcus: Jag måste nog säga blå.


Sondre: Detsamma. Blå!


 


Hur gamla är ni?


Marcus: 17 år. Blir faktiskt 18 nu i juli :)


Sondre: Jag är 14 men fyller 15 i Augusti.


 


Vad gillar ni bäst med Violetta?


Marcus: Mest att det handlar mycket om musik.


Sondre: Jag tycker också att det är musiken men serien är rolig också.


 


Vilka är era idoler?


Marcus: Chris Brown för han är både en bra musiker och fantastisk sångare. Jason Derulo är också en superbra artist.


Sondre: Justin Timberlake och Chris Brown.


 


Beskriv din drömtjej med 3 ord…


Marcus: Hon ska vara snäll, söt och omtänksam och i varje fall vara sig själv.


Sondre: Hon ska vara ärlig, söt och rolig.


 


Fruit or vegetables?


Marcus: Frukt självklart :)


Sondre: Jag gillar faktiskt grönsaker men helst frukt om jag måste välja.


 


Hur upptäckte ni att ni ville arbeta med musik?


Marcus: Jag tror att jag alltid har haft ett intresse för musik redan när jag var liten. Skriva och producera musik är det bästa jag vet. Sondre och jag har vår egen studio hemma där vi spenderar mycket tid på att skapa musik.


 


Sondre: Jag har nog också alltid gillat musik sedan jag var liten. Jag vet att Marcus och jag har bråkat om vem ska få hålla mikrofonen hemma och uppträda för gäster som kommer och hälsar på.


 


Vem gillar du bäst? Messi eller Cristiano Ronaldo?


Marcus: Följer inte fotboll så noga men jag säger Christiano Ronaldo.


Sondre: Lionel Messi.


 


Vart kan jag höra er musik?


2Boys: Du kan höra vår musik på Spotify eller iTunes om du söker på 2Boys.


 


Har ni flickvänner?


Marcus: Nej inte just nu :)


Sondre: Samma här. Det är lite svårt att hinna med det när vi har så mycket annat på gång.


 


Vad ska ni hitta på i sommar?


Marcus: Vi ska jobba på musik och spela in några nya låtar. Och sedan ska vi på semester:)


 


Är ni vänner eller umgås ni med andra kompisar också?


Marcus: Ja på fritiden hänger vi med olika vänner. Sondre har andra kompisar som han träffar mycket på fritiden.


Sondre: Ja det stämmer. Vi umgås mycket på grund av musiken men jag har en del andra vänner som jag hittar på mycket med.


 


Vem gillar ni mest i Violetta?


Marcus: Violetta


Sondre: Violetta


 


Hur var det att spela in en musikvideo?


Marcus: Vi har gjort andra musikvideos tidigare men det var extra roligt att spela in en video i London för Disney. Allt var så professionellt och planerat. Att alla pratede engelska under inspelningen var också en ny och rolig upplevelse.


Sondre: Ja, plus att vid hade det väldigt roligt medans vi spelade in videon :)


 


Vilket är ditt favorit program på Disney?


Marcus: Jag tror det är Zack och Cody.


Sondre: Just nu måste jag nog säga Ultimate Vioeltta haha:) Jag har sett olika Disney-program men jag måste nog säga Par i kungar.


 


Är det roligt att träffa Leanda?


Marcus: Ja det är det. Vi har ju många gemensamma intressen inom musiken. Hoppa bara vi får göra lite musik tillsammans någon gång.


Sondre: Ja, Leanda är en toppen-tjej och vi hittar på massa kul när vi hänger med henne.


 


Vart kan man se er? Åker ni på turne?


Marcus: Du kan följa 2Boys på Facebook där vi skriver om allt som händer. Vi finns också på Twitter och Instagram.


Sondre: Den 2a augusti ska vi ha en stor konsert på Fjordfesten i Sandefjord i Norge. Vi har också spelat in en ny video till vår låt The Girl Is Trouble. Vi ser verkligen fram emot att ni ska få höra den:)


 


 

2014-07-08 @ 11:00:00 Kommentarer (7)
Publicerad i: Ultimate Violetta

Det är fest-dags!

Kul att se er alla!


 


Idag har jag spännande nyheter, för jag har börjat planera för min alldeles egna Violetta-fest med mina vänner! Den här festen kommer vara ett pyjamasparty så jag har funderat på alla saker jag behöver förbereda så att vi får en riktigt kul kväll. Jag behöver tänka på maten, musiken och en massa annat…det är så mycket att göra! Idag bestämde jag mig för att lägga lite extra tid på inbjudningarna så att de skulle vara extra speciella. Normalt sett så kan en ju bara sms:a eller ringa sina kompisar men jag tänkte det skulle vara kul att skapa egna inbjudningar med Violetta-tema!


https://www.youtube.com/watch?v=SYGqqwrhkAs
Allt du behöver är:
·        Kartong


·        Randigt omslagspapper


·        Ett sugrör


·        En bit snöre eller band


 


Första steget är att klippa ut en cirkel från kartongen, och två cirklar som är 2 cm mindre än den första. Kom ihåg att be en vuxen om hjälp med den här delen!


 


Ta sedan ditt randiga omslagspapper och använd det för att täcka över den stora cirkeln. Efter det tar du sugröret och tejpar det över mitten av cirkeln. Skriv ner ditt meddelande på ett separat papper i ungefär samma storlek som dina mindre cirklar och klipp ut noggrant.


 


Klistra fast ditt meddelande när du klippt det på en av cirklarna och klistra sedan fast det på den stora cirkeln. Den andra mindre cirkeln kan du dekorera som du vill, var kreativ! Jag använde ett band för att göra en rosett och fäste det i sugröret för att det skulle få det där lilla extra. Nu kan du sticka din inbjudan i en cupcake eller en bit kaka för att verkligen göra dina gäster glada!


 


De här inbjudningarna kommer få dina gäster att känna sig speciella för att de visar att du har tagit dig tiden att få inbjudningarna att se bra ut. Om du har några andra idéer för att göra min fest riktigt speciell så lämna en kommentar här nedan!


 


 


Adios!

2014-07-07 @ 16:50:00 Kommentarer (8)
Publicerad i: Ultimate Violetta

Fantastiska mönster!

Hej allihopa!


 


Hoppas ni gillade gårdagens guide med 2Boys om hur du kan göra en riktigt fin fotoram till ditt rum.


Idag visade jag ett lätt sätt att göra om en vardaglig sak till en iögonfallande dekoration i ditt rum: https://www.youtube.com/watch?v=ks1z6TG7cZI


 


Allt du behöver är:


·        En ren burk (med etiketten borttagen)


·        En skål


·        Bordssalt


·        Kritor (i olika färger om du har!)


 


Häll först lite salt i skålen och ta en av kritorna och blanda saltet i skålen med kritan. När du gör det märker du snart att saltet börjar ändra färg! Ju längre du blandar, desto starkare blir färgerna.


 


När du blandat klart en färg, häll i den i burken och börja med nästa färg. Det ger verkligen stor effekt om du använder en annan färg, för när du häller på ett till lager i burken, kan du göra supercoola mönster!


 


De här burkarna kan bland annat användas till att förvara pennor, sudd eller sminkborstar! När du gjort klart en, varför inte prova göra burkar i olika storlekar och göra en liten samling!


 


Om ni har några tips på vilka färger som skulle funka bra ihop, så kommentera här nedan!


 


Sedan vill jag dela med mig av en liten hemlis: Jag planerar att ha en liten övernattningsfest med Violetta-tema här i mitt sovrum för några vänner! Imorgon gör jag några extra speciella inbjudningar för att ge dem en lite mer personlig känsla istället för att bara mejla eller sms:a dem. Hoppas du hänger med imorgon och spanar in hur det går!


 


 


Vi ses! 

2014-07-04 @ 16:50:00 Kommentarer (8)
Publicerad i: Ultimate Violetta

Rama in dina favoritminnen!

Välkommen tillbaka till min blogg!


 


Idag kom Marcus och Sondre från 2Boys förbi igen för att hjälpa mig att göra en riktigt cool ram för några av bilderna det har tagit på sin turné. Den här fotoramen är enkel att göra och ser superbra ut när du lägger några coola bilder i!


 


Marcus och Sondre tog med några bilder från sin turné och de tyckte att en ram skulle vara ett supercoolt sätt att ha kvar minnena! För att göra en ram behöver du följande:


 


·        Kartong


·        Sax


·        Lim


·        Färg


·        Snöre/band


·        Linjal


 


Rita först runt dina bilder på kartongen och använd sedan linjalen för att rita en mindre rektangel på insidan av den större. Klipp sedan ut den stora rektangeln och sedan på insidan av den mindre rektangeln. Be en vuxen om hjälp när du gör detta.


 


När du klippt ut en ram för varje bild kan du äntligen börja med det bästa, dekoreringen! Marcus och Sondre hjälpte mig att måla framsidan av ramarna, jag skulle föreslå att använda olika färger för göra ramen mer intressant!


 


När alla ramarna har torkat är det dags att ha ihop alla ramarna. Det är viktigt att ramarna överlappar varandra så att de kan fastna i varandra. När du gjort detta är det dags att limma fast dina bilder. Allt du behöver göra sedan är att hänga upp ramarna med snöret!


 


Jag tycker Marcus och Sondre verkade helnöjda med ramarna och jag hoppas du har coola idéer om hur du kan göra dina egna versioner! Berätta i kommentarerna nedan hur du planerar att dekorera dina ramar!


 


Imorgon kommer jag ge några toppentips för hur du kan förvandla gamla burkar till supercoola dekorationer.


 


Så häng med mig imorgon också!


 


 


Adios!

2014-07-03 @ 16:50:00 Kommentarer (6)
Publicerad i: Ultimate Violetta

Snack med 2Boys!

Hej allihopa!


 


På senare tid har många kommenterat om 2Boys att de vill lära känna killarna lite närmare. Så tyckte jag det skulle vara kul att bjuda in Marcus och Sondre för att fråga dem lite frågor och som ni såg på Ultimate Violetta idag så hade de många riktigt bra svar!


 


Eftersom 2Boys är popstjärnor som är kända runtom i världen så tänkte jag att jag skulle fråga dem lite om det bästa med att vara känd!


Marcus förklarade att en av de bästa sakerna med musik är att en får resa jorden runt och se fantastiska platser. Sondre lade till att det är en härlig känsla att arbeta med duktiga människor och skapa ny musik.  


 


2Boys berättade för mig att de båda sjungit tillsammans i många år och att de släppte sin första singel 2009. Efter det har de släppt ett album och några singlar. De har till och med turnerat i Tyskland, hur coolt är inte det!


 


Jag tyckte det skulle vara kul att fråga killarna 10 snabba frågor med två val. De båda hade ganska så olika svar på frågorna, men båda var överens om att de skulle välja Violetta mellan Ludmila och Violetta!


Det var väldigt roligt att fråga frågorna eftersom jag kunde se de små skillnaderna mellan Marcus och Sondre, till exempel att Sondre föredrar komedi framför actionrullar! Det var coolt att lära känna killarna bättre och jag hoppas du tycker likadant.


 


Marcus och Sondre tog med sig några riktigt coola bilder från deras turné, så imorgon ska jag visa dig hur du kan göra en superbra ram för foton. Marcus och Sondre har till och gått med på att komma och hjälpa till!


 


Hr du några frågor till 2Boys? Fråga i kommentarerna nedan och kolla in här lite då och då. Förhoppningsvis har killarna tid att svara :)


 


 


Vi ses och hörs imorgon igen - eller nu: Disney Play och på Youtube

2014-07-02 @ 16:50:00 Kommentarer (18)
Publicerad i: Ultimate Violetta

Lägg till lite färg!

Hej!


 


Jag har på senare tid tänkt på att göra lite olika coola saker till mitt rum. Jag försöker hålla det ganska rent och enkelt men tänkte det skulle vara kul att ha lite färger i Violetta-stil för att få det hela att poppa lite extra!


 


Jag hittade några coola burkar och tänkte att jag skulle styla dem i äkta Violetta-färger! Allt du behöver göra är att hälla lite färg i burkarna och snurra runt färgen tills hela insidan är täckt. När insidan är täckt, häll ut den överflödiga färgen. De här burkarna ser grymma ut när du använder burkar i olika storlekar och olika färger!


 


Katarina kom över idag och tog med sig lite olika tyger för att göra en riktigt cool kudde. De här kuddarna är toppen för du kan verkligen använda vilket tyg du vill!


 


Ta först en bit papper och klipp ut formen du vill ha på din kudde. Jag ritade en cirkel, men du kan också göra ett hjärta eller en stjärna till exempel.


 


Ta sedan två bitar tyg ovanpå varandra. Fäst sedan din ritning du nyss klippte ut med nålar eller tejp. Se till att ha mycket extratyg runt kanterna, det kommer att behövas i nästa steg. Fråga alltid en vuxen om hjälp när du använder saxar och nålar.


 


Klipp sedan runt din ritning, och se till att du lämnar en jämn kant med 5 centimeter extra på utsidan. Klipp sedan extratyget i smala remsor. Ta sedan varsin remsa från dina två tygbitar och knyt ihop dem med en dubbelknut. Knyt knutar längs med hela kudden tills du bara har ett litet hål kvar. Nu kan du fylla kudden med extra tyg, vadd eller till och med gamla leggings. När du fyllt kudden knyter du bara ihop resten av remsorna och voilá! Du har din helt egna coola kudde.


 


Katarinas tyger ser superbra ut och det här är ett jätteenkelt sätt att boosta upp accessoarerna i ditt rum! Har du några andra idéer en kan göra för att göra i sitt rum lite mer personligt och speciellt? Kommentera här nedan!  


 


Imorgon besöker 2Boys mig för en lite djupare intervju så att ni kan lära känna killarna lite bättre. De avslöjar hemligheter om hur det är att vara kändis, träffa fans och annat härligt. Det kommer nog bli superkul så kom tillbaka hit imorgon!


 


 


Vi hörs senare - eller kolla nu på Disney Play eller Youtube!

2014-07-01 @ 16:50:00 Kommentarer (12)
Publicerad i: Ultimate Violetta

Bli smyckesdesigner!

Hej allihopa!


 


Jag ÄLSKAR smycken, och jag är säker på att de flesta av er gör det också. Idag visade jag hur du i princip kan bli smyckesdesigner!


 


För att göra dina egna smyckenbehöver du följande saker: salt, mjöl, vatten, en skål, kakformar, ett band eller snöre, kavel och tillgång till en ugn- eftersom det här kräver att ugnen är varm, be om hjälp av en vuxen. 


Först behöver vi göra saltdegen… det gör du genom att mixa 2 matskedar salt och 4 matskedar mjöl i skålen. Ha sedan i lite vatten. Blanda. Ha i lite vatten i taget tills du har en ganska torr deg.


 


När du har din deg klar, kavla ut degen till en 1 centimeter tjock platta med hjälp av kaveln. Använd kakformarna till att forma bitar av degen. Glöm inte att göra ett litet hål i toppen på varje bit så att du kan trä dem på ett band!


 


När du gjort hålen är det dags att ”baka” bitarna i ugnen på väldigt låg temperatur tills de torkar- jag gjorde mina i 140̊ C i ungefär 30 minuter. Be om hjälp av en förälder, eftersom du använder ugn. Dina smyckesdelar är hårda när de är klara.


När du låtit degen torka, är bitarna redo för färgläggning. Det är min favoritdel! Du kan använda vanlig färg eller nagellack om vill. När de torkat ta snöret eller bandet och träd genom hålen du gjorde tidigare.


 


Ganska enkelt, och nu har du ett jättefint och färgglatt haldband!


 


Saltdeg är så himla bra eftersom när du gjort ett smycke lätt kan bygga på din samling med helt egendesignade smycken! Det är också toppen till att göra coola dekorationer till ditt rum, till exempel när du är ledig.Har du några smyckesidéer och vad tyckte du om mina? Skriv i kommentarerna här nedan :)


Imorgon kommer Katarina och hjälper mig med att göra mitt rum lite mer färgglatt, jag tror att hon har lovat att ta med lite olika tyger så att vi kan göra några coola kuddar. Spännande!


 


Kolla på Disney Play och på Youtube!


 


Adios, vi hörs imorgon igen!

2014-06-30 @ 16:50:00 Kommentarer (10)
Publicerad i: Ultimate Violetta

Må bra, se toppen ut!

Hej!


 


Så idag skriver jag till dig och känner mig helt avslappnad och lugn efter min underbara spa-dag med Katarina!


 


Vi hade båda en toppendag med att skämma bort oss själva. Jag ska berätta för dig om några av de saker jag gjorde för att göra våran spa dag ännu mer speciell.


 


Först använde Katarina och jag en hemgjord ansiktsmask för att göra vår hy superlen. Den här ansiktsmasken är väldigt enkel att göra och får din hy att kännas fantastisk.


 


Allt du behöver är en banan och lite yoghurt. Mixa bananen i en skål och ha i fyra matskedar yoghurt. Se till att mosa allt tills blandningen är helt slät! När du mixat ihop din ansiktsmask, applicera på ditt ansikte och låt verka i 15 minuter. Den här masken är toppen på att ta bort alla döda hudceller och lämnar din hy superfräsch!


 


Sedan gjorde jag och Katarina något som också är jättebra för din hy, ansiktsvatten med gurka! Den här är sååå enkel!


 


Allt du behöver är en tillbringare med vatten och några gurkskivor. Lägg gurkskivorna i vattnet och låt det dra en stund. Häll sedan vattnet i en rengjord, liten behållare. När du har ditt vatten, ha på lite av vattnet på en bomullstuss och badda ansiktet för att rensa porerna.


 


Katarina visade mig också ett superbra tips på en läppscrub! 


 


För att göra scruben behöver du en matsked kokosolja ihopmixad med en matsked socker. Ha på ett par droppar vanilj och kyl ner det hela i kylskåpet en stund. När blandningen är klar, massera en liten mängd på läpparna, och när du är klar kan du ta bort eventuella rester med lite hushållspapper.


 


Har du några bra idéer för en spa dag hemma? Vem skulle du bjuda över på en spa dag? Berätta i kommentarerna nedan.


 


Imorgon bjuder jag på något riktigt cool! Jag har fantastiska smycken att visa dig, och det bästa av allt är att det är superenkelt att göra!


 


 


Som vanligt, kolla på: Disney Play och Youtube!


 


Vi ses snart igen!

2014-06-27 @ 16:50:00 Kommentarer (12)
Publicerad i: Ultimate Violetta

Skapa en ny trend i sommar!

Hej! Vad kul att du är här på bloggen! :)


 


På senaste tiden har jag hört en massa om en ny cool trend som en massa kändisar och bloggare håller på med, ”Upstyling”!


 


Upstyling är en toppenidé där du kan använda gamla kläder du inte använder för att skapa ett helt nytt och unikt plagg. Idag hittade jag en av mina gamla favvo t-shirtar som jag helt hade glömt att jag hade, jag tänkte den skulle vara toppen att skapa någonting från det!


 


Allt jag behövde var en sax och själva t-shirten. Jag har hört att det funkar bättre om en använder en lite större t-shirt så det var tur att min gamla var lite stor på mig!


 


Först behöver du lägga ner t-shirten på en plan yta och vika den på mitten. Gör flera klipp- längre ner i ryggen och kortare ju högre upp du kommer. Fråga en förälder om hjälp när du använder sax! Öppna sedan upp t-shirten igen och du har fått en riktigt cool effekt, som en stege.   


Nästa steg är att skapa några loopar med remsor eller snören i ryggen. Från toppen behöver du ta den andra remsan från toppen och dra upp den över den övre remsan så att du får en loop… Ta sedan nästa remsa och träd den genom loopen. Repetera tills du kommer ända ner och knyt då fast allt med en knut!


 


Jag tycker mönstret ser grymt ut! Du kan till och med göra det hela ännu mer speciellt genom att fästa pärlor på t-shirtens baksida.


Jag var så nöjd med resultatet, det visar att till och med gamla kläder kan användas till att skapa något helt nytt och individuellt. Jag har hört om andra som har gått steget längre och batikfärgat t-shirts eller gjort coola stenciler på sina t-shirtar också. Definitivt något att testa i framtiden!


Vad tyckte du om min ”nya” t-shirt och har DU några superbra idéer för att ”upstyla”? Skriv i kommentarerna nedan!


 


Åh, och jag glömde berätta för dig, jag är så spänd inför imorgon, för min vän Katarina kommer över! Det ser ut att bli regn så jag har kommit på några toppenidéer till hur vi kan ha en egen spa-dag inomhus!


 


 


Så häng med imorgon!


 


Bloggen finns på Disney Play och på Youtube!


 2014-06-26 @ 16:50:00 Kommentarer (13)
Publicerad i: Ultimate Violetta

Att ljuga eller att inte ljuga…

Välkommen tillbaka till min blogg allihopa!


 


Idag bjöd jag över 2Boys för att prata om något som är ett hett ämne i veckans Violetta!


 


Att ljuga och att bli ljugen för är nog något vi alla varit med om någon gång i våra liv så jag tänkte jag skulle ta och prata med Marcus & Sondre om deras syn på saken.


 


Marcus & Sondre visste om Violettas lögner för sin pappa German så vi började med att diskutera om det är OK att ljug. Marcus tyckte att det aldrig var rätt att ljuga eftersom det enda lögner gör är att såra andra. Sondre höll med och lade till att även om folk inte känner till lögnerna om dem så är det inte trevligt.


 


Jag håller med dem båda, jag tycker inte att lögner någonsin gör en situation bättre! Fast vi var överens om att det är fel att ljuga, så tänkte jag att jag skulle fråga killarna vad de tycker om en liten lögn när en försöker att inte såra någon.


 


Marcus gav ett exempel på när ens kompis har på sig något en inte tycker är snyggt. Ska man berätta för sin kompis att plagget är fult?Både Marcus och Sondre var överens om att i en sådan situation är det nog bättre att försöka vara lite snäll och säga något i stil med ”Det är inte min stil, men om du gillar det, kör!” Då har du varken ljugit eller sårat din kompis känslor!


 


I slutändan tror jag att jag och 2Boys hade samma åsikt, det är aldrig bra att ljuga, istället ska en försöka vara så snäll och ärlig mot folk som möjligt. Om du gör det, så gör folk vanligtvis detsamma mot dig!


 


Vad tycker du om lögner? När är det OK och när är det inte OK? Berätta i kommentarerna nedan vad du tycker!


 


Häng med imorgon samma tid precis efter Violetta för att höra om den nya coola trenden alla snackar om, ‘Upstyling’! 


 


 


See-ya!


 


Bloggen finns på Disney Play och på Youtube!2014-06-25 @ 16:50:00 Kommentarer (6)
Publicerad i: Ultimate Violetta

Hur en kan undvika ”5-minuter-till”-morgnar…

Hej allihopa! Kul att se er tillbaka på bloggen :)


 


I dagens program pratade jag om hur svårt det kan vara att komma ur sängen vissa morgnar. Speciellt om en har en mysig dröm eller det är ruskväder ute. Du vet hur det är…Du vill bara sova 5 minuter till…och 5 till…


 


När jag äntligen går upp är det jätteviktigt för mig att göra min morgonrutin. Det gör att jag blir på gott humör och ger mig energi. Därför ville jag visa idag hur en kan göra en god frukost för att få en bra start på dagen.


 


Ingredienser:


En näve av dina favoritbär


Grekisk youghurt


Havregryn


Honung


 


Mixa bären i en skål- jag använde hallon och blåbär. Ha i yoghurten och de torra havregrynen. Häll över ingredienserna i skålen du vill äta ur på morgonen. Mixa ihop allt, och ställ in i kylen för att ligga och dra över natten. På morgonen är det bara att ta ut och njuta. Vill du söta lite extra så kan du ha på honung. Är du extra hungrig kan du till och med ha i banan och äpple.


 


Det här är en superlätt och smakrik liten måltid som sparar dig tid på morgonen. Berätta vad du tycker i kommentarerna nedan!


 


För att göra sovmasken som jag visade dig idag behöver du papper, penna, linjal, lite fleece-tyg och spets om du vill.


 


Börja med att rita formen på masken på en bit papper. Det ska likna ett stort ”B”. Klipp ut. Använd sedan din ”B”-form som form och markera den på fleecetyget. Gör samma sak en gång till, du ska då ha två stycken ”B” i fleece.


Använd linjalen på en av maskerna för att rita två remsor som är ungefär 1 cm breda och går ut från varsin sida från B:et. Remsorna kommer du använda för att knyta ögonmasken runt huvudet, så se till att remsorna är långa nog att räcka runt ditt huvud. Nästa steg är att klippa ut allting- be en vuxen om hjälp när du använder sax.


Vill du göra ögonmasken ännu finare, använd textillim runt kanterna på den ena masken och klistra försiktigt spetsen på den B-formade masken så att spetsen går över kanten. Se till att följa maskens form.


Nästa steg är att använda textillimmet på kanten av den andra masken och placera den ovanpå spetsen-eller ovanpå den första masken om du inte använde spets. Låt de två fleecemaskerna och spetsen torka. Du kan behöva klädnypor för att se till att allt hålls på plats.


 


Sådär! Nu har du en helt egen ögonmask som hjälper dig att sova riktigt gott! Och jag skulle verkligen behöva din hjälp med bra idéer för att lättare gå upp på morgonen. Har du några bra tricks?


Glöm inte att kolla in bloggen imorgon direkt efter Violetta. Jag kommer prata med popgruppen 2Boys om de lögner som vissa av rollfigurerna i Violetta-serien drar för varandra. Jag ska också fråga dem om det värsta de någonsin ljugit om.


 


Kolla på Youtube! 


 


Vi ses imorgon!

2014-06-24 @ 16:50:00 Kommentarer (10)
Publicerad i: Ultimate Violetta

Välkommen till min blogg…

Hej! Tack för att du spanar in min blogg! Det här är mitt första inlägg J


 


Som du kanske redan vet så heter jag Leanda och du kan se mig på Disney Channel där jag försöker göra din sommar lite mer glammig och Violetta-inspirerad.


 


Idag visade jag hur du kan göra en härlig apelsin-och jordgubbssmoothie. Det är en variant av Violettas egna favvo-smoothie. Här är receptet om du missade något idag.


 


Ingredienser:


8 Stora jordgubbar


Juice från en halv apelsin


Runt 1 dl grekisk yoghurt


Några isbitar


Lite honung


 


Först, ta jorgubbarna och lägg i en mixer. Häll I juicen från den halva apelsinen, den grekiska yoghurten och några isbitar. Om du vill göra smoothien lite sötare, ha i lite honung! Mixa i ungefär en minut och servera i ett glas.


 


Har du några andra idéer på hur man kan göra smoothien ännu godare? Har du någon favvo-smoothie? Kommentera här nedan!


 


I dagens program pratade jag också om vad jag gillar att lägga i min väska för att njuta av en härlig dag. Har du några andra idéer eller tips? Berätta här i kommentarerna!


 


 


Hoppas du gillade att kolla på Ultimate Violetta idag och glöm inte att kolla imorgon där du får toppenbra tips på en frukost som ger dig energi hela dagen! :)


 


Kolla in min blogg på Youtube här!

2014-06-23 @ 16:50:00 Kommentarer (22)
Publicerad i: Ultimate Violetta

Ultimate Violetta!!

Hej alla Vilu-coolingar!


 


Håll utkik efter programmet Ultimate Violetta som börjar på måndag och coolaste Leanda som kommer börja blogga här på Violetta-bloggen! Det blir en massa coola tips så häng med från början!!!


 


Hoppas ni har en härlig midsommar och en superbra helg :)


 


//Disney Channel-gänget

2014-06-20 @ 10:00:00 Kommentarer (26)
Publicerad i: På TV

Violetta-tävling!!

Hej alla Vilu-coolingar!


 


Ni har väl inte missat att vi just nu har en tävling på vår hemsida?! Kolla in hur du tävlar här: http://www.disney.se/disney-channel/tavlingar/titta-och-vinn-med-ultimate-violetta

2014-06-16 @ 14:49:02 Kommentarer (31)

Violetta Säsong 2!

Hej alla Vilu-coolingar!!


 


Hoppas ni haft en underbar helg :)


 


Först vill vi passa på att tipsa om att fredagens finalavsnitt (avsnitt 79 och 80) finns ute på Disney Play! Här är länken: http://www.disney.se/disney-channel/play#/videoId/violetta-avsnitt-79-del-1 


 


Det är många av er som frågat oss om Violetta säsong 2, men tyvärr har vi inte några datum på när det börjar än. Däremot är det säkert att vi kommer visa säsong 2 med start någon gång under hösten.


 


Under tiden så kan vi tipsa om att spana in repriserna som börjar IDAG!! Håll också utkik på kanalen efter Ultimate Violetta som börjar 23e juni! 


 


//Disney Channel-gänget


 


 


 

2014-06-09 @ 14:08:28 Kommentarer (148)
Publicerad i: På TV

Violetta: The Scoop avsnitt 26


Säsongsfinalen av Violetta! Vad har du tyckt var roligast? Bäst? Var det kyssen mellan Violetta och Tomas i regnet, eller kanske när Ludmila gjorde reklam utklädd till gris?!


 


 


Skriv här nedan och berätta! :)


 


2014-06-07 @ 08:30:00 Kommentarer (227)
Publicerad i: The Scoop

Finalavsnitt på Disney Play nu på måndag!

 


Hej alla Violetta-älskare,


 


Tack för alla era härliga och roliga kommentarer!!


 


Dagens två finalavsnitt av Violetta kommer komma upp på Disney Play nu på måndag den 9:e juni och finnas kvar där en vecka framåt som vanligt.


 


Vi hörs snart igen!


 


//Disney Channel-gänget


 


2014-06-06 @ 17:58:00 Kommentarer (129)
Publicerad i: Avsnitt 79, Avsnitt 80, Live, På TV

Vilken lycka!

German accepterar till slut Violettas kärlek för musik och hur bra var inte FINALEN av showen?! Vad har dina favvostunder varit? Vad var bäst? Mest OMG? Kommentera här nedan, men notera att vi inte kommer ha möjlighet att godkänna kommentarer förrän på måndag!


 


På måndag har du också chansen att ta igen avsnitt du missat! Då backar vi tillbaka och kör hela härligheten IGEN, från avsnitt 31 :-)


 


Under tiden kan du också fortsätta kommentera här på bloggen.


 


Hela sommaren visar vi Violetta och i höst är det dags för SÄSONG 2!!! 


 


Tack alla coolingar som följt med och kommenterat i Live-bloggen, håll utkik här för fler uppdateringar!


 


Vi hörs!


 


<3


 


 


//Disney Channel-gänget

2014-06-06 @ 17:43:00 Kommentarer (132)
Publicerad i: Avsnitt 80, Live, På TV

Det var på tiden…

Att German fick se Violetta uppträda!! Kolla han ser ju ut att spricka av stolthet :-)

2014-06-06 @ 17:43:00 Kommentarer (41)
Publicerad i: Avsnitt 80, Live, På TV

Ludmila ber om ursäkt!

Och NU gör vi oss redo för finalen!!

2014-06-06 @ 17:40:00 Kommentarer (75)
Publicerad i: Avsnitt 80, Live, På TV

Tomas säger hejdå!?

Bara sådär!!! Nya möjligheter i Spanien…. Vad kan det vara?! 

2014-06-06 @ 17:37:00 Kommentarer (68)
Publicerad i: Avsnitt 80, Live, På TV

German ändrar sig!!

Jaaa, Violetta FÅR vara med!!

2014-06-06 @ 17:34:00 Kommentarer (41)
Publicerad i: Avsnitt 80, Live, På TV

Gregorio får en halv burk färg över sig!

Den blåa färgen! Den här gången kommer det nog dröja lääänge innan den där färgen går bort!

2014-06-06 @ 17:31:00 Kommentarer (23)
Publicerad i: Avsnitt 80, Live, På TV

Rör mig inte LOL!

Pablo har svårt att låta bli om han ska hjälpa Gregorio!

2014-06-06 @ 17:28:00 Kommentarer (9)
Publicerad i: Avsnitt 80, Live, På TV

Showpepp!!

Mot alla odds, så står de där igen och ska in på scen snart!

2014-06-06 @ 17:24:00 Kommentarer (10)
Publicerad i: Avsnitt 80, Live, På TV

Puss <3

Maxi pussar Naty bakom scen, vad sött!! 

2014-06-06 @ 17:21:00 Kommentarer (35)
Publicerad i: Avsnitt 80, Live, På TV

Såg du?

Vad var det som Angie stoppade ner i Germans väska??

2014-06-06 @ 17:19:00 Kommentarer (31)
Publicerad i: Avsnitt 80, Live, På TV

Så står de där…

Tomas, Violetta och Leon!

2014-06-06 @ 17:16:00 Kommentarer (25)
Publicerad i: Avsnitt 80, Live, På TV

Vänner framför allt!

Ingen kille kan komma emellan de här :)

2014-06-06 @ 17:13:00 Kommentarer (16)
Publicerad i: Avsnitt 80, Live, På TV

Jade och Matias….

Försöker kidnappa Angie?!

2014-06-06 @ 17:10:00 Kommentarer (21)
Publicerad i: Avsnitt 80, Live, På TV

Ludmila går…

Ut från Studio 21!! Men är det för gott?

2014-06-06 @ 17:07:00 Kommentarer (16)
Publicerad i: Avsnitt 80, Live, På TV

Angie ligger på golvet!

Och det är Jades fel!

2014-06-06 @ 17:03:00 Kommentarer (22)
Publicerad i: Avsnitt 80, Live, På TV

Första säsongens SISTA avsnitt!

Det händer NU!


 


 


Du hänger väl med?!

2014-06-06 @ 17:00:00 Kommentarer (40)
Publicerad i: Avsnitt 80, Live, På TV

Tomas och Violetta!!!

OMG! Tillslut händer det! Det har gått fram och tillbaka och så bara händer det…Vad var din reaktion?!? Kommentera här nedan!


 


Vi fortsätter strax med sista avsnittet av den första säsongen :)


 


 


//Disney Channel-gänget

2014-06-06 @ 16:55:00 Kommentarer (134)
Publicerad i: Avsnitt 79, Live, På TV

Broadway och Camila?

Camila vill i alla fall ta vara på tiden som är kvar!

2014-06-06 @ 16:45:00 Kommentarer (8)
Publicerad i: Avsnitt 79, Live, På TV
SE FLER INLÄGG
SE FLER INLÄGG
Du kanske också gillar…
Disney Infinity
Disney Play
REKLAM
© DISNEY. ALLA RÄTTIGHETER FÖRBEHÅLLES.