TRON Evolution

TRON EVOLUTION, med dig i rollen som ett lovande program i den digitala TRON-världen, finns tillgängligt för PSP, Nintendo DS, Nintendo Wii, Xbox 360, Playstation 3 och PC. Hänge dig åt ett otroligt action- och äventyrsspel i tredje person som kommer att locka in dig i sin imponerande värld. Utforska TRONs unika städer med hjälp av parkour- och free running-tekniker. 

Navigera bland fraktioner och konfrontera en diktators till synes ostoppbara armé i en enorm drabbning i en inledning till TRON Legacy. Med high mobility combat kan du bekämpa TRON-världens fiender, använda kampsport och free running för att kämpa mot de många farorna i universumet i TRON EVOLUTION

Spela online i detta upplevelserika innovativa spel med kontinuerlig karaktärsutveckling. Det tempofyllda spelet TRON EVOLUTION låter dig lösa mysterierna i den rika mytologin samtidigt som du tar dig igenom det spännande spelet steg för steg. 

TRON Evolution, som är ett familjespel, släpps under vintern 2010, precis lagom inför julen. Flerspelaralternativet i TRON-spelet ger roliga och innovativa onlineupplevelser med kontinuerlig utveckling. I TRON Evolution, som kommer på Wii, ställs du inför en följd av actionpackade spelmatrisutmaningar, vilka täcker allt från spännande TRON-ljuscykeltävlingar till strategiska stridsvagnsstrider och ljusdiskskamp.

Kräver insticksprogrammet Adobe Flash

Kräver insticksprogrammet Adobe Flash

get-flash
Temporary: Click here to go back to Flash