Om Disney Superbia

Superbia är en spännande och helt gratis plats där du kan hänga med dina vänner, spela onlinespel och besöka alla dina favoritserier från Disney Channel!

För att hjälpa dig hitta i Superbia, blir du guidad av dina nya grannar Ella och Max och de ger dig även en massa roliga uppdrag. Gör dig redo att skapa en 6-kulorsglass, vinna priser på Superhjulet, och klä upp dig för en modeshow.

I Superbia kan du vara precis vem du vill, det är din plats, dina vänner, och dina regler!

Spela Superbia
Disney Superbia
about_character_3
about_character_4

Hej förälder!

För oss på Disney handlar allt om att ge barn roliga och underhållande upplevelser i en trygg onlinemiljö.

Superbia har ingen textchatt och det saknas möjligheter för barns personuppgifter att visas eller utväxlas, vilket gör spelet otroligt säkert så att du som förälder kan slappna av. De enda sätt som användare kan interagera är genom att skicka gåvor i spelet (t. ex. möbler till spelarens virtuella hus), skicka känsloikoner bestående av olika smilisar och genom att gilla varandras rum.

Det huvudsakliga spelmomentet i Superbia kretsar kring kreativitet, utforskande och uttryckssätt. Barn uppmuntras att inreda sina virtuella hus och klä sina avatarer i alla möjliga teman och stilar. De "tjänar" spelvaluta eller guld för att köpa föremål genom att experimentera och skapa smaskiga och unika smaker i glassbaren-spelet.

Under spelets gång får de roliga utmaningar eller uppdrag för att hjälpa dem utforska onlineversionerna av sina favoritserier från Disney Channel. Medan vi gör vårt bästa för att göra alla våra onlineupplevelser så säkra som möjligt, vill vi uppmuntra föräldrar att prata med sina barn om onlinesäkerhet. Här är några viktiga punkter att påminna ditt barn om:

  • Lämna aldrig ut dina personuppgifter till någon - som t.ex. ditt riktiga namn, din ålder, var du bor, ditt telefonnummer eller vilken skola du går på.

  • Visa aldrig ditt lösenord för någon, förutom för dina föräldrar. Någon annan kan använda ditt lösenord och låtsas vara du.

  • Om någon gör eller säger något online som får dig att känna dig illa till mods, berätta då det för en förälder eller målsman direkt.

REKLAM