Spela Superbia

Superbia-nyheter

*Superbia stängs 3 maj*

Superbia-teamet

Nu är det snart dags att slå igen porten om Superbia. Vi skulle vilja tacka dig för att du gjort Superbia till ett så roligt och färgstarkt ställe.

Det dröjer ännu ett litet tag innan Superbia stängs, så se till att du tar bilder av alla dina storslagna skapelser.

Glöm inte att skriva ut ditt särskilda intyg om att du varit en viktig del av Superbias grupp innan det stängs.

Djuraffären har öppnat!

Postat av Superbia-teamet

Nu har vi slagit upp portarna till djuraffären och alla spelare kan skaffa sig en egen hundvalp eller kattunge!

Ta hand om och se att ditt husdjur mår bra genom att mata, leka och pyssla med det. Det kommer massa roliga nya uppdrag när du adopterar ett husdjur, samtidigt som du tjänar guld medans du har roligt! Bästa nyheten i Superbia sedan starten. Så skynda till djuraffären om du inte redan varit där och hämtat en lurvig liten kompis!

Nytt rum att upptäcka!

Superbia-teamet

Nu kan du hitta in i vardags rummet hemma hos familjen Duncan i Lycka till-Charlie huset!

Det har öppnats ett nytt rum i Lycka till Charlie-huset, vilket betyder med nya kläder och prylar! Sen vet du väl att du kan få fuskkoder genom att titta på Disney Channel? Om du missade den kan vi ge ut koden till Teddys kamera, koden är: ”PIXEL”!

Parken - det nya stället där du träffar andra spelare!

Postat av Superbia-teamet

Har du sett parken där det springer runt små Superbia-figurer? Det är det senaste uppdateringen i Superbia och är en plats där du kan träffa på andra spelare.

Figurerna som springer runt i parken är några av de spelare som är inne i Superbia just nu. Du kan klicka på en spelare så hamnar du i deras hus och kan sen lägga till dem som vän eller skicka en present. Ett nytt sätt att träffa nya kompisar i Superbia. Hoppas du gillar det!

Ny VIP-shop!

Postat av Superbia-teamet

Det har öppnat en helt ny butik i Superbiavärlden med nya coola prylar: VIP-shoppen.

I VIP-shoppen hittar ni en massa coola prylar att sträva efter, men ni får jobba på – prylarna är bara tillgängliga från nivå 25 och uppåt!

REKLAM