Kalle Anka-film

Kommer vi inte alla ihåg Kalle Anka för hans skojiga röst och knäppa upptåg från barndomens tecknade filmer? Tänk så många söndagseftermiddagar som spenderades med att titta på Kalle Anka-filmer om när han och hans vänner hamnade i en knipa som de på något vis alltid klarade sig helskinnade ur.

Det var alltid något särskilt med Kalle Anka-filmer och så är fallet mer än någonsin även idag. En Kalle Anka-film visar barnen att det kan leda till problem om man är klassens clown, men att så länge du har hjärtat på rätta stället så kan ingen motstå din charm.

Och om det är något som Kalle Anka har, så är det charm. Musse kan störa sig lite på honom, men även han måste erkänna att Kalles stora leende och karakteristiska kvackande är tillräckligt för att han ska klara sig varje gång ändå. Kalle Anka-filmer får dig alltid att le!

En Kalle Anka-film är inte bara underhållande, karaktären har också en särskild samhörighet med barn som sträcker sig bortom animeringen. Barn liksom vuxna fängslas av honom och vill titta i timmar. Som förälder kan det dock vara på plats med en varning, barnen kommer att härma hans berömda kvackande i flera dagar!