DisneyXD brand logoDet ljuva havslivet

Zack är äldst av tvillingarna (med flera minuter, i alla fall). Inte mycket för att plugga, men får MVG i bus och förmåga att imponera på damer. Blandar schyssta smoothies från juicebaren och ger dig en tuff match i baseboll.

Flitig, känslig tvilling och den ständige boll-kallen. Lite för klyftig för sin ålder och får ofta rädda Zack, men har svårt att inte själv bli indragen i Zacks senaste upptåg. Har blivit kär i klasskompisen på Seven Seas-skolan, Bailey Picket.

Virrig arvtagerska med ett gott hjärta under all Atora Vitali. Hon lurades ombord och in i Seven Seas-skolan av sin frånvarande pappa och herr Moseby, men nu hon har vant sig vid att dela en liten hytt med Bailey. Bra, London!

Sötnos från Kettlecorn, Kansas, som gick från småstadsliv till havsliv och till Londons ovälkomna hyttkompis. Men hon kommer snabbt överens med London - och Cody, tack vare sin gulliga och ärliga attityd och beslutsamhet att lyckas.

Rutinerad "föreståndare" på SS Tipton som ser efter Zack, Cody och London. Han tycker om gänget och är van vid tvillingarnas bus. Ofta kan han hålla tillbaka sin irritation över de barnsliga busstrecken.

ANNAT KUL

    • Club Penguin
    • Cars
    • dc